Garantie

Geplaatst op

Verkeerde levering
Heeft u het verkeerde artikel ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@bijbambini.nl, met een bijgevoegde foto van alle artikelen. We geven u de mogelijkheid om de artikelen met korting te houden. Hiervoor doen we u een mooie aanbieding. Mocht u dit niet willen, dan kunt u de artikelen naar ons retour zenden (wij maken de verzendkosten naar u over) en krijgt u het juiste artikel toegestuurd. Wij vergoeden de verzendkosten op basis van de goedkoopste manier van verzenden. Indien het artikel is uitverkocht, mag u een ander (vergelijkbaar) artikel uitzoeken of geven we u het aankoopbedrag terug.

Productiefouten
Het is belangrijk dat u de artikelen direct na ontvangst controleert. Wanneer er sprake is van een gaatje, een losse naad of iets dergelijks, dan dient u dit binnen 3 dagen na ontvangst van het artikel bij ons te melden. U kunt het doorgeven via info@bijbambini.nl, wij vragen u om foto’s bij te voegen. Het is belangrijk dat u het desbetreffende artikel niet in gebruik neemt of heeft genomen, omdat de schade dan ook kan zijn ontstaan door het gebruiken van het artikel. In dat geval is er sprake van gebruikersschade en deze is uitgezonderd van de garantie (zie hieronder).

Indien u melding bij ons heeft gedaan van een productiefout en bijbehorende foto’s heeft opgestuurd, zullen we de schade beoordelen. We bekijken hoe de naden of schade eruit ziet en of er daadwerkelijk sprake is van een productiefout of dat het gebruikersschade is. Wanneer het artikel al gedragen is, valt het sowieso onder gebruikersschade. Is er na onze beoordeling sprake van een productiefout, en dus garantie, dan zullen we u eerst een aanbieding doen voor het terugstorten van een gedeelte van het bedrag, zodat u de jurk met een mooie korting kunt houden. Wilt u hem liever terugsturen? Dat kan ook. Dan stuurt u het artikel terug en krijgt u het bedrag teruggestort.

Gebruikersschade is uitgezonderd van garantie
Kinderen zijn erg beweeglijk bij het spelen. We kunnen daarom niet verantwoordelijk worden gesteld voor gaatjes, losse/uitgescheurde naadjes, vlekken, kapotte ritsen etc. nadat uw kind het artikel in gebruik heeft genomen. Dit benoemen wij als gebruikersschade en wordt door ons uitgezonderd van de garantie. De uitzondering op garantie geldt ook voor gewassen kleding.

Prinsessenjurken en superheldpakken zijn kwetsbaarder dan gewone kleding. De jurkjes en verkleedpakken zijn gemaakt van delicate stoffen die tijdens het gebruik kunnen beschadigen en snel kunnen scheuren. Zo dient het aan- en uittrekken voorzichtig te gebeuren, liefst met hulp van een volwassene. Doordat een aantal jurkjes een lange sleep of rok heeft kan het ook voorkomen dat het meisje op de sleep of rokt stapt en de jurk daardoor scheurt. Juist in een verkleedjurkje kunnen zulke ongelukjes snel gebeuren.

Bij een productiefout zal een losse rand, naad of tule ‘netjes’ recht losgeraakt zijn, dus niet met rafels, slierten stof of losse draden eraan. Ook zal een stiknaad een relatief klein stukje los/open zijn en zeker niet meerdere centimeters. Dan is er vrijwel altijd aan de rand/naad getrokken of is het uitgescheurd door beweging tijdens gebruik. Bij melding van de schade zullen wij altijd beoordelen hoe de naden of schade eruit ziet en of er daadwerkelijk sprake is van een productiefout of gebruikersschade. In dat laatste geval is er geen sprake van garantie. Indien u het artikel dan teruggestuurd wilt hebben, kan dat. De verzendkosten zijn dan voor de klant. We zullen het artikel versturen zodra de verzendkosten zijn ontvangen.