Retour sturen

Geplaatst op

Bent u niet tevreden over de bestelling of wilt u de kleding graag ruilen voor een andere maat? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Denkt u dat uw artikel in aanmerking komt voor garantie? Lees dan hier de voorwaarden.

Hoe werkt het?

  1. Download het retourformulier en print het uit.
  2. Vul het formulier volledig in.
  3. Controleer of het artikel onbeschadigd, ongewassen en ongedragen is en of alle originele labels er nog aan zitten.
  4. Verpak het artikel in de originele plastic verpakking.
  5. Stop het retourformulier en het artikel samen in een pakket of envelop.
  6. Frankeer het pakket of de envelop voldoende. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening evenals het risico van verzending.

Voorwaarden

Bij binnenkomst van de retour wordt zeer goed gecontroleerd of het artikel onbeschadigd, ongewassen en ongedragen is en of alle originele labels er nog aan zitten. Indien het artikel niet in de originele staat is of als we vermoeden dat het artikel is gebruikt, wordt er geen geld teruggegeven. Mocht u het artikel in deze gevallen terug willen, dan wordt het artikel pas opgestuurd nadat u zelf de verzendkosten hiervoor aan ons heeft voldaan. Met de ondertekening van het retourformulier, verklaart u hiermee akkoord te gaan.

Als u het retourpakket heeft verstuurd, maar niet bij ons is binnengekomen, dan is de koper als afzender van het pakket daar aansprakelijk voor. Zorg er daarom voor dat het pakket met een handtekening voor ontvangst retour komt. Dit voorkomt namelijk discussies tussen ons, Post NL en u als consument.

Indien het artikel volgens de voorwaarden bij ons binnen komt, dan ontvangt u van ons het aankoopbedrag van het artikel binnen 14 dagen terug op uw IBAN. Het enige wat wij in rekening brengen zijn de gemaakte verzendkosten. Bij bestellingen boven de 55 euro berekent Bij Bambini geen verzendkosten, maar als door de retourzending uw totale orderwaarde beneden de 55 euro komt, zullen we deze alsnog in rekening brengen. We brengen dit in mindering van het bedrag wat u van ons retour krijgt.

Ruilen
Indien u een artikel wilt ruilen voor een ander artikel (bijvoorbeeld een andere maat) dan kunt u eenvoudig een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop. Uw nieuwe bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk naar u verzonden. U kunt het ‘verkeerde artikel’ dan naar ons retourneren.